Яких харчових добавок слід уникати під час вибору продуктів?

За живе!

Ми підготували для вас список небезпечних харчових добавок, яких слід уникати під час вибору продуктів. Дізнайтеся про них в матеріалі.

Depositphotos_9932372-650x350

Читайте також: Харчові добавки: чи шкідливі Е-шки?

Цей список допоможе запам’ятати ті «Е-шки», які можуть бути небезпечними для здоров’я.

Е121 —  синтетичний барвник, віднесений до отруйних хімічних речовин. Провокує утворення злоякісних ракових пухлин.

Е123 — синтетичний барвник. Дуже небезпечний. Викликає онкологічни  захворювання і вади розвитку у плода в утробі матері.

Е124 — синтетичний барвник. Провокує рак,  алергії і напади астми. Вважається однією з причин гіперактивності у дітей.

Е240  — консервант.    Може викликати онкологічні захворювання, в тому числі лейкози.

1284272955_vrednye_pishhevye_dobavki_gruppy_e

Читайте також: Які харчові добавки здатні протидіяти раку?

Решта «Е-шок» вважаються безпечними, а продукти з їх вмістом можна спокійно вживати.

Дивіться у відео:

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля