Як правильно використовувати воду в кулінарії, щоб не захворіти на рак?

За живе!

У матеріалі ви дізнаєтеся, як краще готувати чай, варити борщ і використовувати воду в кулінарії, щоб максимально убезпечити себе від потрапляння в організм «важкої води».

127962714_1232

Як зазначив хімік Вадим Єременко, потрібно вміти правильно кип’ятити воду, інакше ви власноруч приготуєте чашку чаю або кави, здатну спровокувати онкозахворювання.

Читайте також: Молочниця: симптоми та причини виникнення

Прості правила, які вбережуть ваше здоров’я:

  1. Для приготування чаю і кави слід кип’ятити воду не більше одного разу, а залишки води виливати.
  2. Не доводити воду до вируючого кип’ятіння, досить лише, щоб вода побіліла, і в ній з’явилися пухирці. Під час сильного бурління випаровується більша кількість легкої води, а в чайнику залишається важка.
  3. Готуйте борщі, супи, компоти на невеликому вогні з щільно закритою кришкою, а краще – у мультиварці, так як там кришка закривається герметичніше, запобігаючи випаровуванню води.

как не заболеть раком

Більше – у відео:

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля