Пити і не п’яніти! Секрети українських зірок

За живе!

Зрадницький алкоголь так часто паморочить голову, що про подальші наслідки можна і пошкодувати. Українські зірки Слава Соломка, Ольга Сумська та Олексій Тритенко розповіли про секрети стійкості до міцних напоїв. А ефективність цих методів проаналізувала терапевт Олена Єгорова.

Перший гість студії програми «За живе!» – телеведучий і шоумен, який не знімає метелика і окуляри навіть вдома, Слава Соломка. За своє життя йому довелося випити понад 50 літрів алкоголю. Справа в тому, що ведучий з’їдає одну ложку вершкового масла перед вживанням спиртного. «Ще у студентські роки мене навчили: заїж жирненьким – і алкоголь пролетить повз, ніби й не було. Їм жирне і відчуваю, як міцнішаю на очах».

слава

А ось суперсекретний коктейль тверезості від Ольги Сумської – суміш йогурту і дріжджів.

«Рецепт, як на мене, жіночий: спеціально шукала собі щось, що допоможе зберегти і фігуру до вечірки, і репутацію після. Про метод дізналася з інтернету. Його автор – американський пивовар Джим Кох – як не повірити такому авторитету ?! Завдяки цьому коктейлю я ніколи не п’янію на вечірці», – повідомила акторка.

оля

Третій гість – актор комедійного серіалу «Коли ми вдома», Олексій Тритенко розповів про диво-метод, який рятує його від сп’яніння: «Мій спосіб дуже простий, і навіть завидний для багатьох. Про цей метод мені розповів друг. Я, жартуючи, називаю цей метод «щеплення від алкоголю». Особисто мені, він завжди допомагає».

леша

Читайте також: На що варто звернути увагу під час вибору ковбаси?

Тепер дізнаємося, наскільки ефективні і корисні для здоров’я ці методи, на думку терапевта Олени Єгорової. І почнемо з секретного інгредієнта Слави – вершкового масла. «Якби він використовував олію, наприклад, оливкову або олію волоського горіха, нехай ту ж столову ложку, ефект був би кращим. Вершкове масло переробляється нашим організмом дуже швидко, а ось рослинна олія – довше».

Щодо йогурту і дріжджів, які вживає перед вечірками Ольга, терапевт зазначила: «Я чула про цей метод. Американський пивовар пояснює його тим, що, потрапляючи до шлунку, дріжджі виділяють вуглекислий газ і етиловий спирт. Цей спирт засвоюється і дає сигнал печінці: «Пора переробляти алкоголь». І у відповідь наша печінка виробляє специфічний фермент. Але я б не радила цей метод, тому що ви ризикуєте отримати здуття замість приємного вечора».

алко

І перше місце займає «щеплення від алкоголю» від Олексія Трітенка. «Отримавши мікродозу алкоголю, печінка запускає вироблення ферменту, який переробляє випите. Тобто, коли застілля почнеться, організм вже буде готовий до того, щоб переробити алкоголь. Дуже важливо: не пити мікродозу на голодний шлунок – все-таки перекусіть чимось».

Тепер вам теж відомі секрети тверезості!

Цікавий експеримент з зірками – дивіться у відео! 

 

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля